FRAAI STAALTJE ARCHITECTUUR

Het ontwerp van De Coraal is van Josep Lluís Mateo. En als er één ding is waarin Spaanse architecten goed zijn, dan is het werken met licht. Dat zie je dan ook in De Coraal: veel glas dus veel daglicht, een stralend wit interieur en dan die spannende combinatie met oer-Hollandse baksteen. En ook al woon je niet ‘aan de buitenkant’, in zo’n mooi gebouw is het tóch fijner thuiskomen, nietwaar? Bij de bouw is uiteraard de nieuwste kennis op het gebied van duurzaamheid toegepast – denk aan stadswarmte, isolatie en zonnepanelen. Fijn voor het milieu én fijn voor je portemonnee.

ZORGELOOS WONEN

Jij weet precies wat je wel én niet wilt. Geen oud huis met alle onderhoud van dien. Geen tuin waarin je meer werkt dan zit. Geen torenhoge energierekening. Jij wilt luxe nieuwbouw met alles erop en eraan. Je wilt een heerlijk balkon voor dat wijntje aan het einde van de dag. Je wilt lekker de ruimte maar geen kamers die je toch niet gebruikt. Je wilt wat mensen om je heen, maar dan niet in zo’n kolossaal flatgebouw. In De Coraal kun je kiezen uit 56 appartementen met een variërend aantal kamers. Licht, ruimte en vrijheid in een kleinschalig, mooi gebouw – precies wat jij zoekt.

SMAAKVOL

In De Coraal bevinden zich straks 56 vrije sector huurwoningen, allemaal met dezelfde hoogwaardige afwerking en uitstraling. Dat betekent dus dat jij straks uiteraard beschikt over een compleet ingerichte, high-end keuken en luxe sanitair. Maar het betekent ook: fraaie liften en een smaakvolle entree, een mooi aangelegd binnenterrein – met parkeerplaatsen en groen – en sfeervolle verlichting. Want ook dát draagt bij aan jouw woongenot.